About

Hey, my name is Shaanthi and I am a professional photographer.

Wedding Photography

My fascination with creating imagery began as a hobby

Even voorstellen.. Hoi, mijn naam is Shaanthi. Ik ben 34 jaar en ben een moeder van een prachtige zoon. Daarnaast ben ik een partner van een liefdevolle partner. Passie voor fotografie Mijn passie voor fotografie is op vroege leeftijd begonnen. Als kind vond ik camera’s en fotografie erg interessant. Tijdens mijn studie ”Grafische Vormgeven” heb ik mezelf kunnen verdiepen en ontwikkelen.

Ik ben begonnen als freelancer wat uiteindelijk is gegroeid naar een eigen bedrijf. Ik ben een van de weinige fotografes in mijn vak. Wat leg ik vast? Als fotograaf streef ik ernaar om bijzondere momenten vast te leggen, denk hierbij aan Hindoestaanse- , Islamitische-, en burgerlijke huwelijken. Hoe werk ik Het is dan ook van groot belang om mij voorafgaand te verdiepen in deze aspecten, waarbij duidelijke afspraken en wensen met het bruidspaar communiceren essentieel is. 

Servicegerichtheid en flexibiliteit, maar zeker ook adviserend, ondersteunend en persoonlijke benadering zijn kerntaken van mijn bedrijf.

Kortom een leuke intensieve baan, met heel veel lachende en vrolijke mensen om je heen. Ik vind het dan ook een eer om getuige te zijn van de grote dag van het bruidspaar, en kijk met smart uit naar de lach en/of traan van hen bij het afleveren van de bruidsreportage.

Tijdens het huwelijk gaat het niet enkel om het kunnen bedienen van een camera, de beleving van het bruidspaar en de familie goed op beeld zetten door betrokken te zijn is hierbij een belangrijk aspect.

‘Shaanthi Photography’ is onderscheidend door de persoonlijke benadering en interesse achter de mens. Als men voor ‘Shaanthi Photography’ kiest dan kiest men voor de persoon achter de camera.